«

»

Jun
22

Бензема: Испания ще бъде фаворит

Испания ще бъде фаворит

Нападателят на Франция Карим Бензема, заяви че испанците ще бъдат фаворит за спечелването на мача и ако играят по същия начин както при загубата от Швеция нямат шанс за победа срещу „Ла Роха”.

Страхотната серия на „сините” от 23 мача без загуба бе прекъсната във вторник, когато те отстъпиха на отпадналия отбор на Швеция с 2:0 в последния мач от група D на Евро 2012, въпреки че много футболни прогнози за този мач бяха на страната на французите.

Възпитаниците на Лоран Блан, които бяха смятани за едни от фаворитите, както в групата, така и на финалите на Европейското първенство се представиха много слабо и ако искат да продължат в следващата фаза ще трябва да се постараят срещу европейския и световен шампион Испания.

Бензема смята, че „петлите” имат нужда от значително подобряване на играта си, ако искат да достигнат до полуфиналите на Евро 2012.

Той заяви в последните спортни новини за Евро 2012:

„Ние успяхме да си осигурим класиране за четвъртфиналите, но ако искаме да постигнем нещо на това Европейско първенство, не можем да продължаваме със същото представяне.”

„В индивидуален план не много от нашите играчи се представиха добре, като изключим Хюго. Срещу испанците, чийто отбор е дошъл да играе нападателен футбол ще имаме повече пространство.”

„Ние обаче не трябва да се заблуждаваме – Испания ще бъде фаворит за предстоящия мач. Те са един от най-добрите отбори в света.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>