«

»

Sep
14

Джерард остава обнадежден за класирането

Капитанът на „трите лъва” Стивън Джерард остана разочарован от решението на съдията да го изгони в края на мача и въпреки равенството със Украйна вярва, че Англия ще завърши на върха в квалификационна група Н.

Халфът на Ливърпул смята, че англичаните притежават всичко необходимо за да оглавят квалификационната си група за Световното първенство в Бразилия през 2014, въпреки че разочароваха техните привърженици дошли да гледат футбол на живо от „Уембли”, с равенство срещу Украйна.

За Джерард това бе първи червен картон с екипа на националният отбор на Англия, което доведе до сеоризни критики към главния съдия на мача, който показа общо осем картона.

Капитанът на „трите лъва” сподели своите виждания за срещата пред „Daily Mail”:

„Не смятам, че имаше твърди единоборства в мача, нали? Мисля, че реферът даде седем жълти картона. За мен това е разочарование, защото е моят първи червен картон за 98 мача с националния отбор.”

„Следва мач срещу Сан Марино. Смятам, че останалите момчета ще могат да си свършат добре работата и без мен, а след това аз ще бъда на разположение за мача срещу Полша.”

„Не съм щастлив заради червения картон, но съм доволен от цялостното представяне на отбора.”

Независимо от равенството срещу Украйна у дома, повечето футболни прогнози сочат „трите лъва”, като осовен фаворит в група Н.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>