Лимитирана серия Suunto 9 Baro Titanium Red Bull

За най-голямото приключенско състезание в света, Red Bull X-Alps, най-здравият и добър приключенски часовник е неизменен спътник за спортистите. С до 120 часа живот на батерията и многократно тестван до крайност, Suunto 9 е създаден точно за този род епични начинания.

За да отпразнува това голямо състезанието, Suunto с удоволствие пуска 1138 бройки от новия Red Bull X-Alps Limited Edition Suunto 9 Baro Titanium. Всяко деление има червена индикация и е номерирано със съответния километър от състезанието в титаниевата рамка. Феновете на Red Bull X-Alps, хиляди от които остават залепени за състезанието, могат проследяват всичко в реално време.

В Red Bull X-Alps спортисти от целия ​​свят се изправят в дива планинска част и терен и ожесточени ветрове, докато се надпреварват през леда на Европейските Алпи пеша или с парапланер. Няма място за отстъпление или слабост, няма място за грешки. Често покривайки разстояния от над 100 км на ден, спортистите съчетават умения и стратегия за навигация по доста сложния маршрут, преодолявайки болката, нараняванията и умората. Мнозина ще приемат поражение и ще отпаданат, но добре подготвените и нахъсани ще упорстват, за да стигнат до финала.

Всеки от 32-те състезатели ще носи своето Suunto 9 Baro, докато се състезава, той ще им помага да следват на маршрута. Създаден за най-трудните условия, Suunto 9 е перфектният GPS ръчен компютър за това състезание.

Специалното издание на часовника е с черна текстилна лента за бързо сваляне с логото Red Bull X-Alps и Suunto Red Arrow, отпечатана от всяка страна. Към всеки часовник Suunto 9 Baro Titanium ще дойде допълнителна черна силиконова каишка.

Suunto 9 Baro Titanium е издръжлив мултиспорт спортен GPS часовник с 80 спортни режима, интелигентни режими на батерията и напомняния, както и стартови инструкции за обучение и обобщения. Сунто 9 Baro предлага барометрична надморска височина и информация за безопасност като бурни аларми, метеорологични тенденции, изгрев и залез, всички от които са особено важни за спортистите Red Bull X-Alps, пресичащи алпийски терен.