«

»

Jan
04

ПСЖ проявява интерес към Моуриньо и Роналдо

От ръководството на парижани потвърдиха интереса си към звездното поругалско дуо, което в момента се подвизава в клуба на испанските шампиони Реал Мадрид.

Катарският собственик на ПСЖ Насер Ал-Келайфи отричаше слуховете относно интереса на клуба към мениджъра Жозе Моуриньо и нападателя Кристиано Роналдо, но неговата дясна ръка Бин Ал-Тани разкри, че столичния гранд има желание да подпише с двете ключови фигури в тима на „Лос Бланкос”.

Във връзка с плановете за нови попълнение в тима на лидерите в Лига 1, Ал-Тани заяви в последните новини за футбол на „Canal Football”:

„Разбира се, че Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо са цели на ПСЖ.”

„Нашият клуб е един от най-добрите в света. Още от първият ден, когато поехме управлението му наша основна цел бе да спечелим Шампионска лига.”

„Ние вече сме един от най-добрите клубове във Франиция, а сега нашата цел е да станем също и един от най-добрите клубове в Европа и в света.”

ПСЖ успяха да победят лидера в таблицата Олимпик Лион с минималното 1:0 и по този начин изместиха възпитаниците на Ели Боп от върха във френската Лига 1.

В следващия си мач от шампионата парижани гостуват на Брест в края на тази седмица, като повечето залагания са на страната на ПСЖ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>