«

»

Sep
25

Робиньо може да премине в Сантош

Нападателят на Милан Робиньо вече на два пъти е обличал екипа на бразилския гранд, който стана ясно, че води преговори с опитния нападател за евентуалното му завръщане в Южна Америка.
От ръководството на Сантош разкриха своя интерес към привличането на 28-годишния таран на „росонерите” обратно в Бразилия.
Робиньо вече добре познава тима от Сао Паоло, след като е играл на два пъти през своята професионална кариера за носителите на титлата от Копа Либертадорес за 2011 година, които изглежда искат да си го върнат обратно.
Одилио Санто Родригес, който е вицепрезидент на Сантош, разкри че е разговарял с нападателя на Милан за евентуален трансфер в края на този полусезон, но е наясно и с голямата сума, която ще поискат „росонерите” за своя играч.
Той сподели в последните футболни водео новини на „Lancenet”:
„Вярно е, че се интересуваме от Робиньо. Ние вече разговаряхме с него. Бихме желали да го привлечем по време на трансферния прозорец в края на годината, но никой все още не знае колко ще поискат Милан за услугите на бразилеца.”
„Робиньо ни се обади преди няколко дни и ние поддържаме близкък контакт с него, но той е професионалист и все още има договор в Италия. Нека видим какво ще стане в края на годината.”
Повечето футболни експерти и прогнози Серия А сочат, че бразилецът ще напусне „Сан Сиро” в посока Южна Америка през зимния трансферен прозорец.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>