Тенис ракета Yonex V Core 100 S


Yonex V Core 100 S – изборът на световната №1 Каролине Возняцки (Caroline Wozniacki).

Каролине Возняцки коментира предимствата на Yonex V Core 100 S:  “V Core ти позволява да си агресивен, защото е много мощен, но в същото време ти дава прецизен контрол, който ти позволява да поставиш топката на точното място за чисти печеливши точки. Спинът, който се генерира е страхотен. Топката отскача от всяка повърхност, което ти позволява да играеш с голяма увереност.”

Новата Yonex V Core 100 S предоставя още повече сила и екстремен топ спин. Всяка част на рамката е конструирана да генерира максимален спин. Втулките са структурирани така, че кордата да преминава през центъра на отвора, което позволява движение в по-голям диапазон – резултата е още по-голям полезен център (sweetspot).

3D Vector технологията в ствола на ракетата я прави по-твърда, което води до намаляване на усукването и по-добра стабилност за по-прецизен контрол върху ударите. Материала X-Fullerene, използван в горната част на ракетата, който свързва графитните слоеве по революционен X-образен модел, увеличава плътността на материала, което дава невероятна стабилност дори и при най-мощните удари. В допълнение към това, рамката е по-тънка, което от своя страна намалява въздушното съпротивление с до 15% – ракетата е по-маневрена и прецизна.

Yonex V Core 100 S е идеален избор за играчи с различни стилове. Разширеният полезен център, съчетан с екстремен топ спин я прави подходяща едновременно и за любители и за професионалисти.

Caroline Wozniacki Yonex
Тенис ракета Yonex V Core 100 S