Топ 10 на най-грозните маратонки за последните 20 години

Тенис маратонките трябва да са удобни и стилни – вероятно всички читатели са съгласни с това твърдение . Удобните спортни маратонки са много важни за всички спортисти, с изключение може би на шаха, но това е особено важно за баскетболистите, леката атлетика и спортистите като цяло, за всички атлети, които работят за по-голямата устойчивост. В крайна сметка, тези маратонки могат да ви предпазят от изкълчване, удобните маратонки трябва да имат определено ниво на вентилация. Някои модело маратонки обещават  да ви топлят краката в студените зимни дни.

Маратонки Ato Matsumoto


Ato Matsumato
Производителя е посветил тези маратонки на известния рапър Kanye. Аз не знам какво е открил в тях, но те изглеждат като чехли за балет и хибрид между ски обувки. В допълнение, те не са много удобни маратонки, ако се съди по многобройните коментари по форумите, посветени в обсъждането на спортни маратонки.

Маратонки Icecream


Вафли с бананов сос (Icescream)
Така се наричат маратонки, носени от Pharrell-ОМ преди ерата на Кени Уест. Тази маратонка е направена като вафла със нещо като бананов сос. Със сигурност с тези маратонки вашето дете ще бъде различно. Какво можем да кажем по въпроса освен че те си изглеждат птосто така. Що се отнася до удобството, за да бъда честен, и аз не знам.

Маратонки Air Sharkley 3


Nike Air Sharkleys
Ето още един пример на красота и удобство. Това е всичко – в резултат на дългата работата на дизайнери от компанията Nike, което изглежда като доста известни с качество и стил на маратонки и дрехи. Може би това е едно изключение от правилото. Докато правехме класацията, на следващото място също наредихме продукт на така известната матка.

Маратонки Nike Air Pressure


Итак, Nike Air Pressure
Този модел е бил пуснат още през далечната 1989 г., когато “планините са високи”, но дизайните на маратонките не се различават особенно много. Един странен хибрид между гуми под наем и спортни маратонки, вероятно ужасно неудобно. С една дума, аз такива странни неща просто няма да нося.

Маратонки Nike Air Foamposite One


Nike Air Foamposite One
Е, какво можем да кажем – те не изглеждат много грозни, но най-лошата част е, че тези маратонки са доста неудобни. Спортистите за които е предназначен този модел просто са избягали от него , също така е избягал и  от спортните магазини, достатъчен показател за едно зловещо черно-синьо сияние.

Маратонки Nike Air Max 95 zip


Nike Air Max 95 Zip
Знаете ли нещо маи прекалено много изключение прави тази фирма за маратонки. Както и при другите модели купувачите са били прекалено малко и модела е спрян и изтеглен от търговската мрежа. Между другото скоро се появиха доста китайски и турски аналози на този модел маратонки.

Маратонки Air Jordan

Air Jordan XVIII
Дам такова творение не се вижда всеки ден на пазара. Тези маратонки изглеждат така сякаш тукощо са излезли от телевизионния екран от някой герой на Star Trek. Интересното е за какво ли служат крилата от двете страни на маратонката? Дали за подобряване на аеродинамиката или с тях може да се лети?

Маратонки Nike Shox tl

Nike Shox TL
Ето още едно “изключение” от Nike. Всъщност, мисля, че такова количество от модели не е лош аспект на компанията. Напротив, всичко това показва, че компанията наистина работи в насока за изобретяването на нови и нови модели маратонки, някои от които са много успешни, други – по-малко. Вярно е, че този модел е наистина много странен. Аз лично мисля, че прилича на движещи се гъсеница, пълзи към дървото, за да се превърне в пеперуда.

Маратонки Air Jordan 19


Air Jordan XIX
Джордан е издал още един модел за “професионалисти”. Кой знае какво си е мислил, но всички плюсове са че, който е опитал въднъж този модел маратонка и се е отказал от него завинаги. Маратонките изглеждат така и така, ако съдим ревюта, но простое  невъзможно да се носят – няма смисъл просто да се копува нещо толкова непрактично за носене.

Маратонки Adidas Crazy Kobe 2


Adidas Kobe II
Тези маратонки се на първо място, доста по-напред от своите предшественици. Това е по-скоро като ковчег за краката ви – и то за всеки крак.

Богат избор от маратонки и спортни стоки можете да намерите в спортен магазинwww.SportenMagazin.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.