Wilson Laver Cup Pro Staff RF97 Autograph Racket.

Wilson RF 97 blue

Laver Cup е специалния уикенд за всички големи фенове на тениса и играчите, защото 12 от най-известните играчи в света се съревновават за уикенд на международна отборна тенис игра. Тази година събитието се провежда в Женева, на около 3 часа от родния град на тенис легендата Роджър Федерер, Базел, Швейцария.

За да отпразнуването на този повод, Wilson ще представи най-нова си ракета за човека, който се смята за най-великия мъжки тенисист на всички времена, Роджър Федерер, новата тенис ракетка с автограф RF97 с много ограничено издание Laver Cup Pro. Тази ракета с ограничено издание включва живото синьо Team Europe, допълващо униформата на екипа.

Самият Роджър Федерер е решил да използва ракетата по време на събитието, тъй като той и Team Europe поемат от Team World

За закупуване ще бъдат достъпни два модела на тази възпоменателна ракета, включително Pro Staff RF97 Autograph ($ 249) и Pro Staff 97L ($ 219).

Тази ракета с ограничено издание е достъпна в началото на петък, 20 септември на www.wilson.com или в избрани търговци на дребно за тенис по целия свят.