Нов Титаниев модел с гамата на Suunto 9

Suunto пуска четири нови дизайна в колекцията на Suunto 9, като разраства водещата си гама от многоспортни GPS часовници. Suunto 9 бе отличен със своите 120 часа GPS-поддръжка на батерията и интелигентната система за управление на живота на батерията, която осигурява интелигентни напомняния, за да гарантира, че часовникът ви ще издържи толкова дълго, колкото ви е необходимо.
Новите варианти включват първокласен модел Suunto 9 Baro Titanium, със здрав титанов корпус, триъгълен модел каишката, което говори за наследството на марката „предназначено за приключения“. Освен това, модела Suunto 9 Baro Titanium получава три модернизирани варианта в черно, бяло и лайм, които съчетават всички тези характеристики на батерията в модели без барометър.

В допълнение, колекцията Suunto 3 Fitness нараства с два нови дизайна, Бургундия и Мед, както и вълнуваща актуализация на софтуера, която въвежда две нови програми за обучение към “Адаптивно обучение”.


Suunto 9: Доверие на спортистите по света

Suunto 9 Baro Titanium е проектиран и създаден, за да отговори на нуждите на най-взискателните спортисти и бързо се превърна в надежден спътник за професионални спортисти и любители на приключенията по целия свят. Създаден за дълги усилени тренировки и състезания, Suunto 9 е тестван до крайност в продължение на хиляди часове от най-добрите атлети, включително шампионът за издръжливост на Run Western Run 2018 Франсоа Д’Хаене.

„Имам нужда от продукти, които са удобни за потребителите и надеждни, а Suunto 9 съчетава тези качества. Освен че е лесен за използване, увеличеният живот на батерията и интелигентните функции на батерията го правят идеалният ми спътник за всяко приключение ”, казва Д’Хаене, настоящият шампион на (FKT). Джон Муир на 210,4 мили „Живота на батерията е основен фактор, така че тази иновация ме вълнува.“

Suunto 9 Baro Titanium се продава на дребно за 1370лв. и разполага с кристално стъкло от сапфир, титаниева подложка от клас 5, силиконова каишка с механизъм за бързо освобождаване и барометричен висотомер.

1 comments

1 pings

    • Час on 16/11/2019 at 23:07
    • Reply

    Часовника изглежда много яко.

  1. […] Може да разгледате също така и: Нов Титаниев модел с гамата на Suunto 9 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.