Casio G-Shock Mudmaster GG-B100

Casio наистина ни впечатли с множество много желани нови часовници в широк спектър от ценови точки, вариращи около 700 лева. Един от водещите свежи часовници Casio за 2019 г. е с много добри цени: новият модел от колекция Mudmaster, известен като Casio G-Shock Mudmaster GG-B100. (Тази конкретна версия е ref. GGB100-1A3.) Mudmaster 2019 има външен вид, функционалност, технология и стойност. Нека да проверим защо този нов 2019 G-Shock вероятно ще заслужи сериозно внимание на потребителите.

Casio G-Shock Mudmaster GG-B100

GG-B100 отвежда Mudmaster в няколко нови посоки, като същевременно въвежда някои ключови нови технологии за Casio. Това, което не е ново за Casio, но е ново за Mudmaster, е, че G-Shock GG-B100 е първият „свързан“ Mudmaster, което означава, че включва Bluetooth свързаност, което му позволява интелигентно да се интегрира със смартфона. Това ви позволява да контролирате часовника си от приложението заедно с комбинирането на данни от часовника и телефона заедно за нови видове полезна функционалност.

По-конкретно, това е първият часовник Casio G-Shock „Quad Sensor“, който включва стъпков брояч. Часовниците с тройни сензори имат компас, барометър / висотомер и термометър. Четвъртият сензор е интегриран стъпков брояч (крачкомер). Въпреки че тази технология е сравнително проста, тя преди това не е била включена в часовник G-Shock и помага на GG-B100 да бъде толкова по-подходящ за днешните потребители в епоха, в която проследяването на активността е толкова широко разпространено. Mudmaster GG-B100 се интегрира с приложението G-Shock, комбинирайки GPS функционалността на телефона ви с данни, събрани от часовника, за интересен набор от показатели, включително полезна информация, като броя на стъпките, които сте предприели, заедно с разстоянието, което сте изминали. Casio изрично посочва, че GG-B100 предлага функция за регистриране на височината и позицията на мисията, калориметър (изгорени калории) и индикатор за местоположение като функции, които са постижими, когато приложението за часовник и телефон работи заедно.

Използвайки комбинираното аналогово / цифрово лице, модулът вътре в новия Mudmaster има набор от нови и очаквани функционалности, включително индикатор за изгрев / залез и пет ежедневни аларми, до индикатор за световно време и хронограф. Всичко, което липсва е генерирането на слънчева енергия, което означава, че потребителят просто трябва да сменя батериите на всеки няколко години. Стилизирано, новото лице на Mudmaster GG-B100 е един от най-добрите циферблати за ана-диги, които някога сте виждали.

G-Shock Mudmaster GG-B100 е водоустойчив до 200 метра, новият Mudmaster е значително по-лек от модела на предишното поколение. благодарение на изцяло нова архитектура на корпуса, която Casio нарича „Carbon Core Guard.“ Casio вече използва повече материали от въглеродни влакна, както и нова конструкция от смола и влакна. Новият Mudmaster е по-устойчив на удар от всякога, заедно с по-леко тегло. Часовниците също изглеждат по-модерни, а по-стария метален калъф се чувства като остатък от миналото, когато се комбинира с модерния външен вид и материали на останалата част от часовника.

Casio G-Shock Mudmaster GG-B100

Може да разгледате също така и: Нов Титаниев модел с гамата на Suunto 9

Ако сте пропуснали Лимитирана серия Suunto 9 Baro Titanium Red Bull може да се запознаете с новостите покраи марката Suunto

Leave a Reply

Your email address will not be published.