Уилсън разкрива инновационния Clash

Революция при тенис ракетите. Подобно на преминаването от дърво към графит или от естествени черва до полиестер, Уилсън смята, че новата му серия тенис ракети Clash имат потенциал да предефинирт тенис ракетите.

Уникалността на рамката се състои в нейното смесване на изключителна гъвкавост и стабилност от висок клас. Успехът на ракетата произтича от две нови технологии. FreeFlex е собствена конструкция за картографиране, която позволява на рамката да се огъва в нови измерения – и хоризонтално, и вертикално – в сравнение с традиционната рамка. Това е предназначено за увеличаване на джобовете с топката и време на престой за подобрено усещане и контрол.

Wilson Clash

Но комбинацията от гъвкавост, усещане и контрол е правена и преди. За да запази цялостта чрез люлеенето на такава гъвкава ракета, геометрията на рамката StableSmart позволява на Clash да се огъва там, където е проектирано, като същевременно осигурява достатъчно стабилност.

Според тестовете и измерванията Clash е с 215% по-гъвкав от Babolat Pure Drive. И все пак Уилсън твърди, че тестовете им също разкриват, че Clash не е просто стабилен, а превъзхожда всичко на пазара.

Името на Clash идва от обединяването на ракетни черти, които обикновено се разглеждат като диаметрално противоположни. Ако тенис ракетата е силно гъвкава, стабилността й страда; ако е за мощен удар, тогава контролът може да бъде компрометиран. Clash изглежда ще преобърне представите за тенис ракети.

Но има една по-ефемерна характеристика, която ракетата търси да насърчава: увереност. Противно на привидно безкрайното желание за повече мощност и спин, проучване на потребителите през 2017 г. разкри, че основният приоритет в една тенис ракета е всъщност контролът. Докато контролът може да означава различни неща за различните типове играчи.

Уилсън все още вярва, че останалите им модели са достойни, които винаги ще имат своите фенове. Но те също вярват, че Clash носи безпрецедентен опит и ще се наложат на корта.

Leave a Reply

Your email address will not be published.