Перфектната чанта за тенис екипировка

Неведнъж сме говорили за това колко е важно да изберете правилната ракета, корда, наплитане и подходящите обувки. Но също толкова важен елемент от екипировката за тенис е чанта или раница.

чанта за тенис екипировка

Първата стъпка е да разберете защо се нуждаете от тази или онази чанта: колко място ще ви е необходимо – за две ракета или повече, дали ще носите дрехи, обувки, кордажи, тенис топки, както и свързани вещи – кърпи, резервни дрехи, храна и вода.

Професионалистите обикновено предпочитат големи чанти: за 12 или повече ракети, с отделения за допълнителни комплекти дрехи – защото те играят всеки ден и ще имат нужда от нещо от цялия си ​​списък на оборудването си по всяко време.

Феновете ще се нуждаят от малка тенис чанта за 1-3-6 ракети, с допълнителни джобове за мобилен телефон, ключове, портмоне, козметика.

Ако вие или вашето дете, освен редовни тренировки, участвате в турнири, има смисъл да закупите 2 тенис чанти: една по-малка, а втората, по-просторна, за състезания.

Въпреки това, каквато и чанта да изберете за себе си, не забравяйте, че основната й функция е да предпазва оборудването от външни влияния – драскотини, деформации, температурни разлики.

Ако се съмнявате в избора си или не знаете на какво да обърнете внимание, ние винаги ще ви помогнем и ще ви дадем честна препоръка!

Препоръчваме ви също да разгледате и иновативните тенис топки TRINITI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.